diumenge, 8 de maig del 2016

CRISTALLS, QUARS I GEMMES



Cada pedra, quars, metall, vidre o gemma té alguna propietat o qualitat que les distingeix i amb l’energia d'aquesta qualitat o propietat ens poden ajudar en la nostra vida quotidiana ja sigui en l’àmbit professional, de l’amor, l’espiritual, de prosperitat o de salut. 

Una cosa que hem de saber és que les pedres no treballen de la mateixa manera per a totes les persones per igual; és a dir que si un quars en específic treballa per ajudar en l'àrea de treball no vol dir que per a tothom treballi en aquesta àrea. Pot ser que alguna persona l'ajudi en la salut o l'amor i no a la feina com realment se li atribueix a aquesta pedra. Recordem que la manera en què una pedra treballa depèn de les energies de cada persona que les utilitzi i de les necessitats de cada persona. Aquestes atribucions que se li dóna a les pedres és una cosa global i moltes vegades relativa. No oblidem que la seva energia no es pot mesurar. 

Certes pedres tenen la capacitat de promoure la salut i el benestar. Per més de 5.000 anys, la medicina tradicional Xina i l'Índia (Ayurveda) van prescriure la utilització dels cristalls i pedres precioses per guarir diversos mals. 

Aquesta medicina es fonamenta en que l'ésser humà és part d'una energia còsmica global. 

Ja des de l'Antiguitat, les pedres precioses han exercit una màgia especial en moltes cultures, no només per la seva bellesa com ornamentació o simple accessori decoratiu, sinó també pels seus efectes esotèrics, relacionant benestar i astrologia. I les han emprat amb fins religiosos o terapèutics. 

Els aborígens australians creien que augmentaven els poders dels bruixots, els taoistes prenien pols de jade per obtenir la immortalitat, els egipcis, els babilonis, els assiris, els indis nord-americans entre molts pobles, atribuïen poders als seus amulets de cristall com l'obsidiana i la diorita. A la Xina, s'utilitzava el jade per allargar la vida o atreure l'amor. A Egipte, el lapislàtzuli atorgava poder. Els Asteques feien miralls amb l'obsidiana, per a la endevinació. Els monjos budistes tenen cinc matèries sagrades: el cristall de roca: símbol de llum, la turquesa: la infinitat del mar i del cel, el corall: la vida, l'or: la llum solar i la plata: la llum de la lluna.

I totes elles han considerat que el seu poder era:
  • NATURAL: perquè és creació de la ment superior.
  • INTERN: perquè creix en el laboratori de la terra.
  • CLAR: perquè així com la seva formació és llum, això mateix és el que projecta.

Els cristalls són una projecció de les 7 vibracions, de les 7 energies i de les 7 lleis còsmiques. Per això els podem fer servir sobre els 7 chakres, per guarir les emocions baixes, restaurar l'harmonia i aconseguir l'equilibri necessari per ser saludables.

Cada humanitat ha treballat amb els cristalls, quars i gemmes per contribuir a la salut i li han donat diferents qualitats i noms al seu poder:

  • Els Xinesos: La gemma perfecta de llarg abast.
  • Els Inques: La roca divina que condueix a l'interior.
  • Els Perses: L'essència del saber.
  • Els Japonesos: La font de pau i poder.
  • Els Tibetans: Les finestres dels déus.
  • Els Taoistes: La gemma de la il·luminació,
  • Els Budistes: La porta de la contemplació.
  • Les tribus Americanes: El toc curatiu.


ES FAN ENCARRECS
Consultar preus, forma d’enviament i pagament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada