dilluns, 28 de desembre del 2015

L'OBRADOR DEL DRAC



L’Obrador és un espai de treball preferentment artesà encara que també s'aplica a tallers d'art (pintura, escultura, orfebreria, etc.) i a grans naus de treball d'enginyeria i construcció, especialment les relacionades amb el ferrocarril. És terme d'ús comú en pastisseria, rebosteria, fleca i terrisseria. En molts contextos es considera sinònim de taller. També es denomina així a l'artesà que realitza el seu ofici en l'espai de l'obrador.

La història dels obradors és comú a la de la majoria dels oficis desenvolupats per l'ésser humà. En totes les cultures ha conformat grups de treball específics que al seu torn van generar organitzacions de tipus gremial, des de l'Edat Mitjana i d'associació obrera a partir del segle XVIII.

L'art del Macramé és una tècnica mil·lenària que neix amb la civilització humana, en èpoques primitives, les peces per protegir-se es feien nuant cuirs. Aquest simple acte ens remunta a l'ús de les mans com a primera eina. Sorgeix com a evolució natural dels nusos bàsics per compondre tasques decoratives de major fantasia. 




A DRACMAYCAT SHOP, la nostra botiga virtual, podreu trobar a més de la informació envers a les activitats i rutes, productes audiovisuals, merchandising del Drac, artesania i llibres, molts llibres.

Consultar preus, forma d’enviament i pagament.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada